UNADJUSTEDNONRAW_thumb_22.jpg

OM MIG

Jag har alltid känt energi. Det är min värld. Mina sinnen som omfattar känsel är högsensitiva, på gott och ont.

Det gör att jag bland annat kan känna av min omgivning på ett djupare plan än det som ögat ser. 

Det där att kunna förnimma hur energin flödar inom och runt oss var något som var vanligare förut när vi levde nära naturen, men det finns fortfarande en och annan som kan känna det. 

Starka kreativa strömmar finns inom mig och när jag väcker den gamla urkraften och skapar, så är det inte så mycket att jag följer något färdigt recept för att resultatet skall bli bra, utan mer eller främst att jag känner vad som blir bra, vad som blir rätt. 

När jag utbildade mig inom Feng shui insåg jag att det man åstadkom med olika riktlinjer, så kände jag redan att var rätt. Därför blev Feng shui ett spännande stöd och en bekräftelse för mig när jag skapar. 

Detta betyder ju också att vem som helst kan skapa så att energin blir rätt med hjälp av vissa riktlinjer och hjälpmedel som stöd! 

Om energin är rätt i ens omgivning så får man en slags ro i sitt sinne som gör att man lättare hör sin själs önskningar, ens egna sanning. Så för mig är omgivningen väldigt viktigt. Tillsammans med mitt stora behov av att skapa så har naturen alltid viskat till mig och som om universum förde mig steg för steg mot min sanning så blev mitt första yrke hortonom inom landskapsplanering. 

Naturen är väldigt viktig för ens välmående, huruvida den är vild eller anlagd, och beaktar man även dess energi så har man en betydande faktor för ett välmående energihem.  

Jag kan inte höra mitt inre lika bra om inte energin är rätt runt omkring mig. Det blir stökigt inom mig. Men när man får skapa ett rum inomhus eller en plats i naturen så att det blir helt rätt, så är det otroligt vad mycket energi som börjar flöda och hur mycket det gör för ens egna potential, bara av att vistas där. 

Jag brinner för att skapa ett tryggt och hälsosamt energihem till mig och min familj och jag njuter av att forma om och ta vara på platser jag finner på den gamla bondgård vi bor på. Självförsörjning är ett pågående mål som känns som ett av de grundläggande behoven för att känna ännu mera fullkomlighet. Nära föräldraskap ligger mig nära hjärtat och fyller ännu ett av dessa behov. Jag njuter av att kunna dela detta med mina barn och min livspartner. 

Ett hem är en plats där man spenderar en stor del av sitt liv, så då borde man skapa en värld av sitt hem som får både ens kropp att sträcka på sig i välmående och ens själ att spinna. Så här på min blogg får du följa med, ta del av verktygen och låta dig inspireras när jag skapar min värld.